Безплатна доставка за поръчки над 49лв ✔️ Предлед и тест ✔️ Право на замяна и връщане ✔️ Отложена доставка Всички поръчки направени през периода 22.08-29.08 ще бъдат изпратени на 30.08

+

Свържете се с нас  0896363100

            

 

  • Начало
  • Отзиви на нашите клиенти

Отзиви на нашите клиенти

Петя Павлова оцени butika.bg - 5 звезди

Приятно съм изненадана от бързата доставка. Въпреки, че една от дрешките не съм преценила навреме и размерът, който поръчах не стана и се наложи да върна продукта, мога само да отбележа, че служителите са много любезни и коректни при възстановяване на заплатената сума. Всичко се случи в рамките на 3 дни. Бих поръчала отново.

Atanaska Marinova оцени butika.bg - 5 звезди

Много съм доволна от бързата и коректна доставка. Дрешките са нови без етикет ,не личи че са от магазин в.у.. .Пожелавам успехи и вдъхновение.В мое лице спечелихте един редовен клиент

Дими Давидова оцени butika.bg - 5 звезди

Благодарим от името на нашето слънчице,вече си има любими дрешки от вас.

Milena Danailova оцени butika.bg - 5 звезди

По скоро нови и маркови,с качество и мекота на пипане ,подходящи за многократно пране ,много съм доволна ,А и от цените са достъпни за кризата в която сме....

16 декември 2017 г.

Ангелина:  "Много хубави дрешки, с много добро качество пожелавам ви успех"

Нина:"Днес си получих дрешките. Благодаря страхотни са."

Димитрина: "Този сайт е единствения в БЪЛГАРИЯ, където ще намерите нови дрехи на известни марки- тези невероятни детски дрехи от цял свят и то на най-ниските цени в Европа,макар и втора употреба,смея да твърдя ,че са като нови...или по точно нови...Аз съм от редовните им клиенти..."

Снежана :"Страхотни рокли получих"

Диди :"Благодарим от името на нашето слънчице,вече си има любими дрешки от вас"

Петя:"Приятно съм изненадана от бързата доставка. Въпреки, че една от дрешките не съм преценила навреме и размерът, който поръчах не стана и се наложи да върна продукта, мога само да отбележа, че служителите са много любезни и коректни при възстановяване на заплатената сума. Всичко се случи в рамките на 3 дни. Бих поръчала отново."

Елена:"Дрешките са много красиви и отлични . Спокойно могат да се носят за нови, без никакви забележки...Благодаря за бързата доставка.."

Атанаска :"Много съм доволна от бързата и коректна доставка. Дрешките са нови без етикет ,не личи че са от магазин в.у.. .Пожелавам успехи и вдъхновение.В мое лице спечелихте един редовен клиент"

Вероника:"Много красиви дрехи,бърза доставка и вежливо отношение.Благодаря за страхотните дрешки ,които получих от вас.Ще продължа и за в бъдеще да пазарувам от вас !"

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки