Свържете се с нас 0896363100

            

 

  • Начало
  • Отзиви на нашите клиенти

Отзиви на нашите клиенти

Петя Павлова оцени butika.bg - 5 звезди
Приятно съм изненадана от бързата доставка. Въпреки, че една от дрешките не съм преценила навреме и размерът, който поръчах не стана и се наложи да върна продукта, мога само да отбележа, че служителите са много любезни и коректни при възстановяване на заплатената сума. Всичко се случи в рамките на 3 дни. Бих поръчала отново.
Atanaska Marinova оцени butika.bg - 5 звезди

Дими Давидова оцени butika.bg - 5 звезди  Благодарим от името на нашето слънчице,вече си има любими дрешки от вас.

Milena Danailova оцени butika.bg - 5 звезди

Ангелина:  "Много хубави дрешки, с много добро качество пожелавам ви успех"

Нина:"Днес си получих дрешките. Благодаря страхотни са."

Димитрина: "Този сайт е единствения в БЪЛГАРИЯ, където ще намерите нови дрехи на известни марки- тези невероятни детски дрехи от цял свят и то на най-ниските цени в Европа,макар и втора употреба,смея да твърдя ,че са като нови...или по точно нови...Аз съм от редовните им клиенти..."

Снежана :"Страхотни рокли получих"

Диди :"Благодарим от името на нашето слънчице,вече си има любими дрешки от вас"

Петя:"Приятно съм изненадана от бързата доставка. Въпреки, че една от дрешките не съм преценила навреме и размерът, който поръчах не стана и се наложи да върна продукта, мога само да отбележа, че служителите са много любезни и коректни при възстановяване на заплатената сума. Всичко се случи в рамките на 3 дни. Бих поръчала отново."

Елена:"Дрешките са много красиви и отлични . Спокойно могат да се носят за нови, без никакви забележки...Благодаря за бързата доставка.."

Атанаска :"Много съм доволна от бързата и коректна доставка. Дрешките са нови без етикет ,не личи че са от магазин в.у.. .Пожелавам успехи и вдъхновение.В мое лице спечелихте един редовен клиент"

Вероника:"Много красиви дрехи,бърза доставка и вежливо отношение.Благодаря за страхотните дрешки ,които получих от вас.Ще продължа и за в бъдеще да пазарувам от вас !"

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки