Всички поръчки направени след 20.01 ще бъдат изпратени на 31.01.Извиняваме се за причиненото неудобство.

+

Често задавани въпроси

 • Кога ще получа поръчката си?

  В рамките на 1-2работни дни.В случай,че Вие желаете можем да задържим поръчката Ви и да я изпратим в посочен от Вас ден в рамиките на 14 дни след датата на поръчката.

 • Кой поема доставката при връщане на дреха/и?

  В случай,че връщате дрехата поради дефект,замърсяване,захабяване или друг вид рекламация,транспортните раходи за за наша сметка.Във всички останали случаи клиента поема цената на доставката.

 • Може ли да обедините поръчките ми?

  Да,разбира се! Нужно е само да ни предупредите ,че имате намерение да поръчвате пак или искате да изчакате за да разгледате дрешките от новото зареждане.

 • Колко ще ми струва доставката?

  Цената на доставката е фиксирана 3.50лв. независимо дали желаете да получите пратката си до адрес или до офис на Еконт.Имайте в предвид,че реалната доставка може да е с по-висока цена,но ние приспадаме раликата до 3.50лв. от наложения платеж.По този начин общата платена от Вас сума си остава сумата на поръчката+3.50лв. Пример: поръчката Ви е на стойност 20лв. ,трябва да заплатите общо 23.50лв. , ако доставката е 4.50лв. наложения платеж става 19лв. и така 19+4.50=23.50лв.

 • Имат ли забележки дрехите,които съм поръчал/а?

  Всички дрехи,които предлагаме са с възможно най-високото качество предлагано на пазара,т.е. дрехите са без никакви следи от употреба на практика са нови без етикет или нови с етикет.Всяка дрешка минава няколко пъти контрол на качеството,така че е сведен до минимум шанса да получите дреха,която има следи от употреба,изцапване или друг дефект.Но все пак ,ако се случи да получите такава дреха имайте предвид ,че ние си поемаме транспортните разходи за връщането.

Сравнение на продукти
Powered by Cloudcart

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки