0.00 лв

Количка

Общо:0.00 лв
Всичко:0.00 лв
Към количката

Как да пазарувате

Как да пазарувате във  www.butika.bg
1/ Влезте през браузър различен от Internet Explorer 
2/Регистрация /горе в десния ъгъл/въведете задължително и тел. за връзка и накрая розовия бутон долу в ляво /регистрация/
3/Изберете си артикул от категориите продукти/например на розовата лента горе /момичета /,в лявото поле /поли/,после изберете и за възраст в лявото поле по долу /1-2 год./
4/Добавете избрания артикул
5/Ако желаете ,можете да продължите с пазаруването ,като кликнете върху бутона"Продължи с пазаруването",накрая горе в дясно натиснете кошница /5 продукта/

6/продължете с въвеждането на адрес за доставка/обикновено до офис на ЕКОНТ-3.50лв/,до адрес 3.50лв.(разликата между реално заплатената сума за доставка и сумата от 3.50лв. се приспада от наложения платеж).
7/За поръчки над 35лв. доставката е безплатна!
8/Накрая долу в дясно натиснете червения бутон /потвърди поръчката.
9/Трябва да видите следния надпис:
Поръчката е приета! Благодарим Ви, че сте наши клиенти!
10/ В случай,че не желаете да получите поръчката си на следващия работен ден,можем да я задържим 7 дни,за целта трябва да ни уведомите.

     Другите три начина да поръчате са:
>като изпратите имейл с кодовете на дрехите ,които сте харесали (кодът на дрехата се намира над цената),както Вашите имена ,телефон и адрес или офис на Еконт в който желаете да получите пратката.
>на страницата ни в facebook https://www.facebook.com/butikabg-480747018611249/  чрез лично съобщение с кодовете на дрехите ,които сте харесали (кодът на дрехата се намира над цената),както Вашите имена ,телефон и адрес или офис на Еконт в който желаете да получите пратката.
>като ни се обадите по телефона 0878753486  и ни цитирате кодовете на дрехите ,които сте харесали (кодът на дрехата се намира над цената),както Вашите имена ,телефон и адрес или офис на Еконт в който желаете да получите пратката.
 Приятно пазаруване!