0.00 лв

Количка

Общо:0.00 лв
Всичко:0.00 лв
Към количката

Карнавални костюми момчета

Карнавални костюми за момчета
Важно! Всички карнавални костюми се изпращат с опция преглед,обърнете внимание ,че можете да върнете костюма,единствено на място в офиса на куриера,в противен случай си запазваме правото да удържим такса наем в размер на 15лв. за 24 часа!
Всяко момче има своите любими герои от малките и големите екрани,от приказките или от кукленият театър и мечтаят поне за ден да се преобразят като тях и да се вживеят в тяхната роля.Може би точно за това празникът на Хелоуин добива все по-голяма популярност и у нас.Макар да не е български празник и има много спорове дали трябва да го празнуваме или не,това е чудесен повод децата да сбъднат една своя мечта и да влязат в кожата на своят любим детски герой.А за нас родителите няма по-голямо щастие от това да виждаме радостта и усмивката на лицата на своите деца,така че празникът може да ни донесе само положителни емоции.Освен с детският карнавален костюм ,образът може да бъде допълнен с рисунки по лицето,карнавална маска и аксесоар.
В нашият онлайн магазин за детски дрехи втора употреба ,можете да откриете най-голямо разнообразие от карнавални костюми за деца през октомври месец,когато е и самият празник.
Направете своята поръчка още сега ,а ние ще се погрижим да я получите само за ден.

...Още
Подреди по: Покажи:
Подреди по: Покажи: